3 NOV > KIOSK X Poortgebouw @ Zine Camp Rotterdam


Zine Camp is back for the fifth edition! The heart of Zine Camp is to make zines and friends, a free festival that gives space to the making of zines as much as to the social interaction and collaboration with (un)like-minded people. This is embodied by the open workspaces that include free basic zine-making materials and copy machines for everyone to use. The workshops, zine stalls, talks and events are its tentacles, intertwined and bound together, like the changing string figures in a game of cat’s cradle.

Zine Camp is terug voor de vijfde editie! Het gratis festival om gezamenlijk zines te maken en onverwachte samenwerkingen aan te gaan met (on)gelijk gestemde medebezoekers. De open werkruimtes met gratis materialen en kopieerapparaten kunnen door iedereen gebruikt worden en vormen het hart van Zine Camp. De verschillende workshops, zine kraampjes, en presentaties zijn de tentakels die alles verbinden en verweven zoals de veranderende touwfiguren in een spelletje cat’s cradle.

KIOSK X Poortgebouw provides ‘goods’ for daily life.
It is a place for production and consumption, an enterprise with a face.
Am I a tool or are you the fool?
Make your dealer your healer.
The parasite on cola light.

https://zinecamp2019.hotglue.me/
www.kioskrotterdam.com